Koffie drinken op het werk
menu

Koffie op het werk

Wie de koffie niet eert, doet het werken verkeerd. Een oud gezegde van Fred. Eentje met een kern van waarheid, want met goede koffie op het werk blijf je alert en ben je een stuk productiever. Daarnaast is de gezamenlijke koffiepauze ook gewoon een sociaal dingetje. Even bijpraten met collega’s. De neuzen weer dezelfde kant op. Een verbeterde teamspirit. Fred draagt er graag bij. Daarom bezorgt hij alles wat je nodig hebt voor lekkere koffie op het werk. Van boon tot automaat.

Fred vertelt je er graag meer over. Neem contact op of laat je verrassen tijdens de gratis proefweek!

Koffiebonen van Fred

Heb je al een machine waar je tevreden over bent? Maar laat je koffie zelf te wensen over? Daarvoor heeft Fred ongewoon lekkere bonen. 100% Arabica. Heb je alsnog lekkere koffie op het werk. De bonen komen uit Brazilië en Centraal Amerika en kennen een bijzonder aroma. Ga voor zachte bonen voor een verwarmende café crème of juist voor de espresso variant voor een stevige opkikker. De keuze is aan jou en je collega's.

Waarom Freds koffie op het werk?

Fred zit ruim 40 jaar in de koffie. Dat zijn al heel wat bakkies. Hij weet daarom waar Abraham de mosterd haalt. Of de koffie in dit geval. Dat proef je. Koffie van Fred is namelijk ongewoon lekker. Maar wel voor een hele gewone prijs. En dat vindt ook je baas wel fijn. Meer overtuiging nodig? Bel of mail Fred even. Dan komt dat helemaal goed.

Neem contact op