Header Horeca
menu

Horeca koffiemachine

In de horeca is een goed kopje koffie de gewoonste zaak van de wereld. Fred maakt dat kopje koffie juist ongewoon. Ongewoon lekker, om precies te zijn. Een kopje koffie waar je gasten van kunnen genieten. En waarvoor ze terug blijven komen. Hij doet dat niet alleen met zijn bonen, maar ook met goede apparaten. Want met een goede horeca koffiemachine schotel je je gasten pas écht lekkere koffie voor, zegt Fred. En hij heeft er verstand van. Kennismaken met Fred en zijn verstand van koffie? Hij doet graag een bakkie met je.

Neem contact op

Advies van Fred

Dankzij Freds passie en jarenlange ervaring in de koffiebranche kan hij je voorzien van uitstekend advies waarmee je de perfecte horeca koffiemachine vindt. Voor een exclusieve zaak of voor een luchtig tentje waar je even vlug een kopje koffie kunt scoren. En van luxe pistonmachines tot half- en volautomatische apparaten. Hij kent de machines op z'n duimpje. Efficiëntie, gebruiksgemak en een uiterst hoge kwaliteit. Daar gaat het Fred om.

Koffieleverancier

Fred zorgt samen met jou voor de ultieme koffiebeleving. Daar hoort ook een stukje service bij. Het leveren van de beste bonen voor je gloednieuwe horeca koffiemachine, bijvoorbeeld. 100% Arabica en met een zachte smaak en bijzonder aroma. Heerlijk. En wat dacht je van allerlei accessoires die zorgen voor een complete koffie-ervaring? Ook dat levert Fred. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Waarom een horeca koffiemachine van Fred?

Bij Fred staat kwaliteit voorop. Gewoon goed. Niets meer en niets minder. En dat tegen een voordelig tarief. Gewoon betaalbaar, dus. Want je gasten (en jijzelf!) verdienen om te genieten van  een goed kopje koffie. Uit een goede horeca koffiemachine. Meer weten? Of eerst even proeven? Neem contact op met Fred en laat je adviseren! 

Neem contact op